Beaphar Flexifit

Beaphar Flexifit® - Ontwikkeling van gewrichtszorg

Beaphar Flexifit® is een assortiment gewrichtssupplementen dat is afgestemd op de mate van mobiliteit en de behoeften van je huisdier. Of je nu proactiever wilt zijn in het ondersteunen van je huisdier bij het behouden van soepele gewrichten en sterke botten, of dat je huisdier optimale ondersteuning nodig heeft, Beaphar Flexifit® helpt je huisdier om met gemak te bewegen.

Gewrichtsproblemen komen niet alleen bij oudere dieren voor

Wist je dat twee op de vijf honden en katten van alle leeftijden gewrichtsproblemen hebben?

Huisdieren zijn erg goed in het verstoppen van gewrichtsproblemen. Als eigenaar heb je vaak geen idee dat jouw huisdier hier last van heeft. Wij kunnen je hierbij helpen.

Beaphar Flexifit® zijn hoogwaardige voedingssupplementen, verdeeld over drie niveaus van gewrichtsondersteuning:

  • Level 1: Maintenance
  • Level 2: Advanced
  • Level 3: Optimum

Op deze manier ben je in staat om het product te kiezen die het best aansluit bij de noden en gezondheidssituatie van jouw huisdier.

"Een proactieve benadering van gewrichtsgezondheid kan helpen om mobiliteit, flexibiliteit en algeheel welzijn te behouden.

Dr. Jerome Cousi - Dierenarts
cat

Herken je gewrichtsproblemen bij je huisdier?


Beaphar Flexifit® helpt gezonde gewrichten te onderhouden en biedt optimale ondersteuning aan honden en katten die beginnende symptomen van stijfheid, gewrichtspijnen en verminderde mobiliteit tonen. Onderneem actie indien je een van onderstaande symptomen herkent:

Het plezier van bewegen

Laat gewrichtsproblemen een actief leven van jouw huisdier niet in de weg staan!
Beaphar Flexifit helpt je om jouw huisdier een actiever leven te laten leiden. Je kan de treats, sticks of bits als tussendoortje geven of om je hond of kat te belonen.

De multi-actieve formule met drie niveaus van gewrichtsverzorging helpt je huisdier te bewegen en volledig van het leven te genieten. Of je nu proactiever wil zijn in de ondersteuning van jouw huisdier om diens soepele gewrichten en sterke botten te behouden, of hij/zij heeft gevorderde ondersteuning nodig, Beaphar Flexifir helpt hen soepel te bewegen.

Welk Flexifitniveau?

Level 1 - Maintenance
Gewrichtsproblemen kunnen op elk moment ontstaan in het leven van je huisdier. Op het moment dat die nog een goede mobiliteit heeft, kan je gebruik maken van de Beaphar Flexifitproducten van het eerste niveau, namelijk de treats, sticks en bits om jouw hond of kat te helpen diens soepele gewrichten en sterke botten te onderhouden.

Level 2 - Advanced
Als baasje ondervind je mogelijks wat signalen waaruit je kan afleiden dat jouw huisdier lijdt aan stijfheid of verminderde mobiliteit. Beaphar Flexifit Pasta bevat ingrediënten als omega 3, glucosamine, calcium en vitamine E die helpen om de gewrichtssmering en kraakbeenproductie in de gewrichten van jouw hond of kat te verbeteren.

Level 3 - Optimum
Ook zijn er signalen die je helpen ontdekken dat je huisdier te maken heeft met zware gewrichtsklachten, zoals gewrichtspijn. Geef die het plezier van bewegen terug dankzij de Beaphar Flexifit Chews. Deze zijn het sterkste product in ons gamma en bevatten het geavanceerde 'UC2' (Collageen type 2). Dankzij hun sterke formule helpen de chews het immuunrespons binnen het kraakbeen te reguleren.

Wat doet Collageen type 2 (UC2)?

Het derde level van het Beaphar Flexifitassortiment, de chews, bevatten collageen type 2 (UC2), een eiwit en hoofdcomponent van kraakbeen. Op het moment dat het immuunsysteem van je huisdier het collageen type 2 in de darmen herkent, verplaatsen immuunsysteemcellen zich via het bloed naar de gewrichten. Wanneer daar aangetast kraakbeen aangetroffen wordt, geven deze cellen stoffen af met ontstekingsremmende, herstellende en beschermende eigenschappen.