Beaphar IntestoPro

Ontdek Beaphar IntestoPro

Beaphar IntestoPro helpt buikproblemen bij honden en katten verlichten door dunne ontlasting vaster te maken en een gezonde darmwerking te ondersteunen.

Het belangrijkste, natuurlijke ingrediënt in Beaphar IntestoProzeoliet, helpt ontlasting vaster te maken door overtollig vocht in de darmen te absorberen. De producten bevatten ook FOS en MOS, die er beide bekend om staan een normale darmfunctie te ondersteunen. Beaphar IntestoPro is een gemakkelijke en effectieve manier om ontlasting vaster te maken en huisdieren weer op hun gemak te stellen. Bijzonder geschikt voor honden en katten met dunne of wisselende ontlasting.

Dunne ontlasting komt vrij vaak voor bij honden en katten. Veel voorkomende redenen hiervoor zijn:

  1. Verandering van voeding
  2. Stress
  3. Ongepaste eetgewoontes
  4. Reizen

Beaphar IntestoPro is speciaal ontwikkeld om ontlasting vaster te maken. De meeste problemen zouden binnen de 3 dagen opgelost moeten zijn.

Over de ingrediënten

Zeoliet

Het belangrijkste ingrediënt is zeoliet, een natuurlijke klei die bekend staat voor zijn absorberende eigenschappen. Zeoliet absorbeert overtollig vocht in de darmen, wat ervoor zorgt dat de ontlasting vaster wordt. Een specifieke hoeveelheid zeoliet bindt water en verhoogt de consistentie van de ontlasting.

FOS en MOS

De producten bevatten ook aluminiumhydroxide, FOS en MOS. Deze ingrediënten helpen bij het actief en efficiënt houden van het spijsverteringsstelsel. De darmen van huisdieren bevatten veel bacteriën om het voedsel dat ze eten af te breken. Sommige van deze bacteriën zijn goed en gezond (probiotica). Goede bacteriën gebruiken FOS en MOS als voedingsbron om te groeien en zich voort te planten. Wanneer het aantal gezonde, goede bacteriën in het spijsverteringsstelsel toeneemt, kan dit voorkomen dat slechte bacteriën groeien en spijsverteringsproblemen veroorzaken.