Over Beaphar

Because Pets Are Family Too

Wij staan voor familie, toegankelijkheid, kwaliteit & zorg. Deze waarden zijn hoekstenen van Beaphar en de essentie van ons bedrijf.

Omdat onze huisdieren een gewaardeerd lid van de familie zijn, vindt Beaphar dat eigenaren van gezelschapsdieren gemakkelijk toegang moeten hebben tot hoogwaardige verzorgingsproducten en betaalbare geneesmiddelen. Beaphar biedt huisdieren en hun families al in meer dan 86 landen betaalbare, toegankelijke gezondheids-, verzorgings- en voedingsproducten van hoge kwaliteit, maar daar stoppen we niet.

Onze huisdieren zijn niet alleen dieren. Ze zijn onze maatjes, onze vrienden, onze familie. Beaphar is van mening dat ze de beste zorg verdienen en Beaphar kan deze zorg bieden. Daarom zullen we er altijd naar streven om onze producten aan meer klanten te kunnen leveren. We willen dat alle huisdieren en hun gezinnen toegang hebben tot hoogwaardige, betaalbare, betrouwbare gezondheids-, verzorgings- en voedingsproducten.

Het is de drijfveer van onze werknemers – waarvan 90% zelf huisdieren heeft.

Duurzaamheid

Bij Beaphar zetten we ons in om ons bedrijf duurzamer te maken. Vandaag de dag nemen we meer dan ooit onze verantwoordelijkheid om onze planeet duurzaam te houden voor de gezinnen van vandaag en toekomstige generaties. Onze aandacht voor duurzaamheid is stevig geworteld in ons doel: "We gaan tot het uiterste om het welzijn van huisdieren, mensen en de planeet te garanderen en te zorgen voor elkaar en de generaties na ons." Hieronder kun je meer lezen over hoe we dat willen doen:

Beaphar is een familiebedrijf opgericht in 1942
Over onze familiegeschiedenis
Lees meer

De kracht van huisdieren en familie

Mensen en dieren delen een speciale band. Dieren helpen velen van ons om beter met de wereld om te gaan, en stimuleren ons deel uit te maken van de samenleving. De band tussen mens en dier verrijkt het leven en komt de gezondheid en het welzijn van zowel de persoon als het huisdier ten goede.

Het hebben van een huisdier, betekent het hebben van een vriend voor het leven. Huisdieren ondersteunen ons in alle levensfasen: het ontwikkelen van sociale, emotionele en cognitieve capaciteiten tijdens onze kindertijd, het verminderen van stress op volwassen leeftijd en het verlichten van eenzaamheid en daarmee samenhangende geestelijke gezondheidsproblemen voor mensen van alle leeftijden. Bovendien hebben hondenbezitters minder kans op depressies dan mensen die geen huisdier hebben. 

Een huisdier hebben is een constante metgezel hebben, een vriend die je opvrolijkt als je verdrietig bent, een vriend die altijd blij is om je te zien als je thuiskomt. Die loyaliteit verdient de allerbeste zorg. Daarom biedt Beaphar een breed assortiment aan hoogwaardige verzorgingsproducten voor huisdieren, zodat onze klanten hun huisdieren de zorg kunnen geven die ze verdienen, net als hun andere gezinsleden. 

Onze kernwaarden

Familie

Wij vinden dat huisdieren de beste zorg verdienen, net als onze familie. Wij doen  er alles aan om huisdiereigenaren te ontzorgen, zodat ze optimaal kunnen genieten van een sterke band met hun huisdieren. Alles wat we doen wordt gedreven door onze passie en het inzicht dat huisdieren deel uitmaken van het gezin. 

Als familiebedrijf weten we hoe waardevol familie is. Wij werken graag samen en wij voelen ons met elkaar verbonden. Vertrouwen, begrip en elkaar ondersteunen kenmerken ons. Een goede, warme band met onze relaties is voor ons fundamenteel, intern en extern. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat andere families het welzijn en de gezondheid van hun dierbaren kunnen waarborgen.

Toegankelijkheid

Wij leveren producten met een goede prijs-kwaliteit verhouding voor huisdier- eigenaren. We hebben een open distributie en verbinden ons aan een betaalbare prijs zonder concessies te doen aan kwaliteit. Onze producten en services zijn eenvoudig beschikbaar voor onze klanten, zowel fysiek als digitaal - ze zijn verkrijgbaar waar je ze zoekt.

We bieden iedereen snelle en eenvoudige toegang tot onze klantenservice en product experts. We staan open voor feedback van anderen en spreken de taal van de klant. 

Kwaliteit & Zorg

Onze liefde voor dieren is de drijfveer om ons uiterste best te doen op alle vlakken in ons bedrijf. We zijn gedreven om voorop te lopen, een voorbeeld te zijn voor anderen en wij stellen onszelf hoge doelen. 

Onze producten doen wat ze beloven en lossen alledaagse gezondheidsproblemen op. We gebruiken enkel hoogwaardige ingrediënten en onze productieprocessen voldoen aan alle strikte eisen en controles. De veiligheid en effectiviteit van onze producten in combinatie met duurzaamheid staan centraal in alles wat we doen - wereldwijd.