Beaphar voeding konijn

Beaphar Care+ voeding voor konijnen, kleine dieren en fretten

Wat is Care+?

Beaphar Care+ voeding voor kleine dieren is een super premium voeding, ontwikkeld in samenwerking met voedingsdeskundigen en vooraanstaande specialisten op het gebied van kleine dieren. De verschillende varianten zijn samengesteld op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten.

Beaphar Care+ konijnen- en knaagdierenvoer is een hoogwaardige geëxtrudeerde brok: de ingrediënten worden onder hoge druk en temperatuur samengebracht tot een knapperige brok. In dit proces wordt het voer gesteriliseerd en worden de eiwitten licht verteerbaar gemaakt. Door de korte verhittingstijd blijven vitaminen behouden. Omdat elke brok dezelfde samenstelling heeft, wordt selectief eetgedrag voorkomen, zijn er geen restjes en krijgt het dier alle benodigde voedingsstoffen binnen.

Hoogwaardige eiwitten

Een groot verschil tussen Beaphar Care+ en andere knaagdiervoeders is de kwaliteit van de gebruikte eiwitten. De eiwitten in Care+ hebben een hoge biologische waarde, wat betekent dat ze bijna exact hetzelfde zijn als de eiwitten die in de natuur worden gegeten. Omega 3 / Omega 6 vetzuren zijn aanwezig in de ideale verhouding. Dit houdt hart en bloedvaten in optimale conditie. Een laag vetgehalte voorkomt dat vet zich rond de organen nestelt.

Voor een optimale darmwerking en een goede immuniteit

Alle Care+ voedingen bevatten FOS en MOS om de darmen in goede conditie te houden en te zorgen voor een optimale opname van de voedingsstoffen. Fructo Oligo Saccharide (FOS) stimuleert de groei van goede darmbacteriën, die helpen bij de vertering van het voedsel. Mannon Oligo Saccharide (MOS) bindt schadelijke bacteriën, schakelt ze uit en verwijdert ze via de ontlasting. Om knaagdieren en konijnen te beschermen tegen ziektes bevatten alle Care+ voeders Echinacea en Spirulina. Deze extracten verhogen de immuniteit van het dier. Daarnaast heeft Care+ het Cell Protection System (vitamine E) tegen veroudering van de lichaamscellen.

Goed voor de tanden en zeer lekker!

Naast het bepalen van de juiste mix van ingrediënten is er ook veel aandacht besteed aan de hardheid, grootte en vorm van de brokjes. Dit om ervoor te zorgen dat de tanden schoon, tandplakvrij en op de juiste lengte blijven. Verder zijn er heerlijke kruiden toegevoegd om ervoor te zorgen dat elk dier deze heerlijke brokken lekker vindt.